Se spala si se usuca bine ardeii. Se face o cruce in varful ardeilor cu ajutorul unui cutit. Aceasta operatie este necesara pentru a evita ca apa din ardei sa ramana in interior. Pregatim o tigaie cu ulei de masline si adaugam imediat ardeii. Dam focul la maxim si cand incep sa se prajeasca punem capacul si lasam focul la minim. Se prajesc pe ambele parti. Cand sunt gata, ii asezam pe o farfurie si presaram sare.
Daca vreti, puteti adauga un pic de otet si ii mancati ca pe o salata de ardei. Eu nu-i curat de coaja si nici de seminte. Se pot manca intregi.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii