Ingrediente
1kg carne (amestec vita si porc)100g ceapa calita,1lingurita usturoi pisat,marar,patrunjel,sare,piper,2oua.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
15 voturi
Ingrediente
1kg carne (amestec vita si porc)100g ceapa calita,1lingurita usturoi pisat,marar,patrunjel,sare,piper,2oua.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
15 voturi
Eugen (Chef de cuisine):
Am renuntat la usturoi si verdeata in schimb am adaugat miezul a 3 felii de paine muiate in lapte apoi bine scurse.
constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2012
Am pregatit de multe ori asa ceva mai ales ca sunt moldoveanca ,reteta e foarte buna.
lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010
nu am stiut niciodata care e diferenta intre chiftelute si parjoale(cred ca doar ca forma) Parjoalele le servim cu garnitura de legume, orez, cartofi
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010
Foarte bune.Pana la mine miroase,mmmm ce pofta mi-ai facut.Ai votul meu.Felicitari.
Redusa
1h 30 min
15 voturi
constanta proca (Chef de cuisine)
Am pregatit de multe ori asa ceva mai ales ca sunt moldoveanca ,reteta e foarte buna.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010
Gustoase,gustoase...
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 ianuarie 2010
Au, au, da ce imi miroase a parjoale. Ce pofta mi s-a facut de piftele. Asa fierbinti as manca muiate in mustar.