Inainte de a le gati, am inlaturat boabele alterate gasite in punga. Dupa acest pas, am pus boabele de naut intr-o strecuratoare mare si le-am spalat sub un jet de apa rece, cca un minut .
Boabele de naut se pun la inmuiat in apa rece cca o ora,apoi se scurg de apa in care au stat la inmuiat si se pun la fiert tot in apa rece pentru 30-40 de minute impreuna cu ceapa taiata in jumatate si cu morcovul taiat felii .
Mai usor ar fi sa se tina peste noapte intr-un vas cu apa, la frigider. A doua zi se arunca eventualele coji care plutesc la suprafata apei si se mai spala o data .
Cand sunt fierte,se vor scurge de zeama,dar cu grija sa pastrati 3-4 pahare din aceasta zeama si cateva boabe de naut pentru ornat.
Boabele de naut se paseaza foarte bine,se adauga uleiul putin cate putin exact ca la maioneza, zeama in care au fiert pana se obtine consistenta dorita si se potriveste de sare si piper alb dupa gust.
Se aseaza pe platou si se orneaza cu boabele de naut oprite,cu felii de castraveti, rosii , morcov proaspete sau castraveti murati si gogosari acri.Puteti folosi la ornat si morcovul fiert...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii