In apa putin calduta se marunteste drojdia si se lasa pana se umfla.faina se pune intr-un castron,se face o gaura la mijloc,se pune sarea si zaharul,apoi apa cu drojdia si se framanta cat sa se formeze un aluat ce se desprinde de peretii castronului.Apoi se lasa cateva minute sa creasca la cald.
Aluatul astfel obtinut se intinde intr-o tava tapetata cu hartie de copt si il intepam de cateva ori cu furculita.
Se intind 2-3linguri pasta de tomate peste aluat,se presara busuioc,piper si ce condimente mai vreti voi,se pune salamul,ciupercile,rosiile si se rade multa telemea de vaca.
Se da la cuptor pt 30-35 de minute pana se coace aluatul.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii