Am pregatit aluatul dupa reteta gasita pe gustos.ro pentru ingrediente, iar cantitatile le-am stabilit eu dupa necesitati, am invitat prietenii la mine si am facut doua tavi si mi-a mai ramas aluat si pentru un castron de gogosi.
Se pune faina intr-un castron mai mare cu plicurile de drojdie,se amesteca,se adauga zaharul,sarea,ouale,laptele praf,uleiul,se amesteca,se adauga apa calduta ca pentru paine si se framanta bine,bine adaugand faina dupa necesitate cam 10 minute.Se acopera cu un servet curat si se lasa la crescut cam 1 ora si jumatate.Se intinde o foaie pe marimea tavii,se coace la foc potrivit cam 10 minute,se intoarce pe partea cealalta si se pune salam,cascaval,ardei, taiate feliute,se toarna ouale batute,bulion sau ketchup,noi am pus si ardei iute pe o jumatate de tava,am folosit si pasta de usturoi din comert si am impacat toate gusturile prietenilor.Se vede in poze foarte bine.Se mai coace 10-15 minute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii