Pizza eco

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Pizza eco

Ingrediente

  • Blatul:
  • 1/2kg faina
  • 2 oua
  • 2 linguri smantana
  • o cescuta lapte
  • 2-3 linguri apa
  • drojdie cat o nuca
  • o lingurita de zahar
  • sare
  • Umplutura:
  • carnat de casa
  • muschi de casa
  • ceafa de casa
  • 2 oua
  • 2-3 linguri smantana
  • 100 ml suc de rosii sau cateva linguri de pasta de tomate de casa
  • 100 g branza de oi
  • sare, piper,condimente dupa placere

Mod de preparare

Incorporez ingredientele pentru aluat, drojdia o dizolv intr-o ceasca cu 2-3 linguri lapte caldut si zaharul,las sa creasca 10 minute, apoi adaug in aluat. Framant pana se desprinde aluatul de lighean si de mana.Acopar si las la cald pana se dubleaza comozitia.

Intre timp feliez mezelul. Asez aluatul in tava unsa cu unt,il acopar cu mezel si dau la cuptor. Dupa 15 minute adaug sosul obtinut din oua,suc de rosii,smantana si condimente.Presar cu branza si dau la cuptor pana se rumeneste.

Servim cat e calda, cu suc de rosii sau sos pentru pizza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise