Intr-o tava punem hartie de copt. Ungem hartia cu putin unt topit. Asezam in tava feliile de paine taiate mai subtiri. Asezam paine si in locurile goale dintre felii. Cu ajutorul unei pensule ungem feliile de paine cu unt topit, apoi cu pasta de rosii. Peste paine asezam feliile de muschi, maslinele maruntite si feliile de cascaval.
Introducem tava in cuptorul incins pentru 15 minute. Intre timp batem ouale si dam pe razatoare putin cascaval.Scoatem tava din cuptor, turnam ouale batute, presaram cascavalul ras si putin oregano si introducem din nou tava la cuptor pentru 10 minute.
Eu am folosit 6 felii de paine,6 de muschi, 11 de cascaval si 2 oua.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii