Intr-un castron se toarna apa minerala,se adauga sarea, uleiul si faina putin cate putin amestecandu-se continuu pana se formeaza un aluat nu prea tare,dar foarte bun de intins foile.
Separat intr-un castron punem branzica scursa in prealabil de zeama,ouale unul cate unul,se amesteca bine,se adauga zaharul vanilat si esenta de vanilie dupa gust.
Foile se intind pe rand ,se ung cu ulei,se aseaza compozitie doar pe jumatate de foaie si se presara stafide dupa gust.Se aduce cealalta jumatate de foaie deasupra compozitiei,se aduna prin incretire si se aseaza in tava unsa foarte bine cu ulei.Inainte de a introduce tava in cuptorul preincalzit in prealabil cu cca 15 minute,turnam deasupra amestecul format din 2 oua,o lingura de ulei si 12 linguri de iaurt.
Dupa ce se raceste putin se presara cu zahar pudra si se taie in forma si dimensiunea dorita.
Merge chiar si un paharel cu vin...
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii