In tava unsa cu ulei, intind cate o foita unsa cu ulei,(jumatate din foi).Intep foile cu furculita. Asez umplutura obtinuta prin omogenizarea produselor la robot sau cu mixerul, apoi asez foile ramase, tot unse cu ulei.Intzep prajitura cu furculita cam din 5 in 5 cm, torn sosul obtinut prin anmestecarea ingredientelor si dau tava la cuptorul incins pentru o ora. (se foloseste o tava de 25-30 cm lungime cu pereti mai inalti)
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii