Blat : Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul , zaharul vanilat si esenta.
Se adauga faina, apoi albusurile batute spuma.Se toarna in tava tapetata si se lasa la cuptorul preincalzit 15 minute.
Crema: Se amesteca intr-un vas galbenusurile,zaharul, cacaua, faina .Se adauga laptele putin cate putin. Se pune vasul la foc mic si se amesteca incontinuu pana se obtine o crema ingrosata.Se da deoparte si se adauga untul, amestecandu-se energic.
Crema se pune fierbinte peste blatul scos din cuptor.
Glazura de bezea: Se bat spuma albusurile cu zaharul. Separat se caramelizeaza 3-4 linguri de zahar si se toarna fierbinte peste bezea, amestecandu-se rapid..sa nu se formeze krantz din caramel.
Glazura de bezea se toarna peste crema de ciocolata si deasupra se adauga nuci macinate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii