Stafidele se pun la inmuiat in apa cu putin rom. Intr-o tava se pune hartie de copt apoi merele taiate felii. Se amesteca branza cu zaharul, ouale, laptele, vanilia, grisul si stafidele. Se toarna compozitia peste mere si se da in cumptorul preincalzit la 180°C pentru circa 40 minute. Se lasa la racit apoi se taie si se pudreaza cu zahar vanilat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii