Tava pe pune pe aragaz iar fundul ei este acoperit cu zahar(din abundenta). Zaharul este pus la topit. Dupa ce s-a topit, lasam tava deoparte si facem blatul. Se separa albusul de galbenus. Cele 7 albusuri se bat(cu telul) cu cele 7 linguri de zahar. Dupa ce s-au batut bine se adauga galbenusurile si se tot amesteca. Dupa ce s-au amestecat bine se adauga bicarbonatul stins cu lamaine iar mai apoi cele 7 linguri de faina. Dupa aceea fructele din compot(la cele cu os se scot oasele) se intind peste zaharul topit(un strat de fructe) mai apoi se toarna blatul si se pune la copt.
Daca vreti puteti pune frisca deasupra. Nu e obligatoriu sa puneti mure si cirese din compot, puteti pune si alte fructe,dupa placul vostru. Pofta buna!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii