Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.
Reteta de prajitura cu foi de napolitana este pe cat de simpla, pe-atat de gustoasa. Ingredientele principale sunt banale: foi de napolitana, biscuiti, nuci si cacao. Este un desert fara coacere, se prepara rapid si este delicios.
Biscuitii si nucile se maruntesc cu ajutorul unui robot sau se pot trece prin masina de tocate carne. Se pun apoi impreuna intr-un bol.
Pe foc, intr-un vas se pune laptele impreuna cu zaharul si cacaoa. Se amesteca continuu pana cand se dizolva zaharul, apoi se stinge focul. Se adauga untul cubulete, se lasa pana s-a topit, apoi se incorporeza esenta de rom.
Se toarna amestecul peste biscuitii si nucile macinate. Se amesteca bine pentru omogenizare si se lasa sa se raceasca.
Cu aceasta crema umplem foile de napolitana.
Peste prajitura cu foi de napolitana se aseaza o greutate si se da la rece o ora. Apoi se decoreaza cu ciocolata alba si cea neagra.
Reteta de prajitura cu foi de napolitana se portioneaza in forma dorita si se savureza cu placere. Pofta buna!
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii