Amesteca toate ingredientele, mai putin gemul, pana se formeaza o compozitie omogena .
Adauga gemul si amesteca incet cu o paleta de lemn [lingura] pana se incorporeaza gemul foarte bine . Tapeteaza o tava cu foaie de copt, daca nu ai se unge tava cu margarina si se tapeteaza cu fina.
Sfat: [cum scrie in reteta] cat este fierbinte prajitura, intinde deasupra, cu o spatula, serbet de lamaie. Eu nu am avut serbet, asa ca am intins miere si peste ea am pus nuca de cocos.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii