Se amesteca toate ingredientele si se toarna jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
La mijloc adaugati branza,mere,dovleac,gem,nuci,rahat - ce aveti dvs.,apoi turnati ultima jumatate din compozitie si introduceti tava la cuptor.Cand se raceste se pudreaza cu zahar pudra.
Am curatat de coaja,seminte,samburi dupa caz ananasul proaspat,mandarina,para si le-am taiat cubulete...
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii