1.Mixati ouale cu zaharul pana ce devin ca o crema si zaharul s-a topit.
2.Adaugati uleiul si esente dupa gustul vostru.
3.Renuntati la mixer si adaugati faina amestecata cu praful de copt si cacaua ( in ploaie ). Trebuie sa iasa o compozitie destul de tare.
4.Taiati merele cubulete(nu foarte mici) si le asezati intr-o tava cu peretii detasabili, tapetata cu ulei si hartie de copt.(eu am folosit o tava cu diametrul de 26)
5.Turnati compozitia peste mere si amestecati. Deasupra presarati fulgi de migdale.
6.Dati la cuptorul preincalzit la 160 grade timp de ~ 60 minute. ( Puteti face proba cu scobitoarea)
Mod de preparare glazura:
Puneti toate ingredientele pe foc si lasati sa dea in cateva clocote,apoi turnati glazura fierbinte peste prajitura calda. Taiati prajitura dupa ce s-a racit bine.
Puteti sa renuntati la glazura si s-o pudrati cu zahar pudra.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii