Puneti intr-un bol faina, zaharul brun, nucile macinate, praful de copt, bicarbonatul, scortisoara si nucsoara rasa.
Amestecati intr-un alt bol ouale batute cu uleiul si un praf de sare, adaugati morcovii rasi si ghimbirul ras, sucul si coaja rasa de portocale.
Puneti apoi amestecul uscat peste cel umed si omogenizati bine compozitia cu o spatula.
Tapetati vasul termorezistent al slow cooker-ului cu hartie de copt si turnati compozitia.
Setati aparatul CrockPot 4.7 l pe programul Low pentru 2 ore.
Sfat: o data la 30 de minute ar fi bine sa stergeti capacul pe interior de aburii formati si sa rotiti si vasul in aparat, pentru o coacere uniforma.
Cand programul s-a terminat scoateti cu grija prajitura, cu tot cu hartia de copt si lasati-l la racit pe un gratar.
Inainte de servire puteti sa o pudrati cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii