Frecam cele 7 galbenusuri cu un praf de sare si cu cele 7 linguri de ulei, punem uleiul ca la maioneza, lingura cu lingura.
Albusurile se bat spuma cu zaharul pana devine bezea, se adauga peste ele galbenusurile, vanilia, praful de copt si apoi faina.
Amestecam cu lingura de lemn se sus jos
Turnam compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, coacem la foc potrivit cca 20 de min apoi o rasturnam pe un fund de marimea tavii. Punem la fiert zaharul cu cacaoa si cu apa, fierbem pana se leaga bine si lasam sa se racoreasca. Separat batem untul sa se faca spuma, adaugam galbenusurile si crema de cacao, apoi nucile macinate si o lingura de ness. Crema obtinuta o intindem peste blat, pe deasupra radem ciocolata, se da la rece cca 30 de minute inainte de servire.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii