Ouale se separa albusurile de galbenusuri,albusurile se bat spuma cu zaharul si saharul vanilat ,se adauga pe rand galbenusurile,praful de copt stins in zeama de lamaie si faina in ploaie.Visinile se spala si se scot samburii apoi se lasa la scurs.Se unge o tava cu ulei se adauga compozitia si se introduce la cuptor 5 minute dupa care se adauga visinile,se introduce din nou la cuptor pana se rumeneste putin deasupra.Dupa ce se scoate din cuptor se lasa sa se raceasca ,se taie si se pudreaza cu zahar pudra .
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii