Foaia se taie in 2sau 3 depinde de marime,si formam 3 dreptunghiuri de aceiasi dimensiune;
Se inteapa bine cu furculita se presara zahar pudra si se introduc in cuptorul cald 200°C pana se coloreaza;
Crema :fierbem laptele pe foc cu zaharul vanilat,pana incepe sa clocoteasca,separat uoale se bat bine cu zaharul,incorporam amidonul,dizolvam cu laptele cald,putin cate putin,dupa care punem compozitia la foc domol,pana se ingrosa;
Dam crema deoparte ,luam o mica parte din aceasta,o amestecam cu ciocolata amara,omogenizam,si o lasam la racit!
In crema alba adaugam dupa racire bucati de ciocolata amara ;
Alternam foile cu crema ,iar deasupra ornam cu crema de ciocolata!
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.
Salata cu cartofi noi si peste afumatSe fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii