Tapetam tava cu hartie de copt si taiem caisele spalate si sterse in cubulete.
Tapetăm tava cu hârtie de copt şi tăiem caisele spălate şi şterse în cubuleţe.
Pentru blat mixăm ouăle întregi cu zahărul până obţinem o cremă, apoi adăugăm esenţa si uleiul şi mixăm pentru câteva minute.
Făina se cerne cu praful de copt.
În compoziţia de gălbenuşuri cu ulei punem alternativ lapte şi făină şi amestecăm bine.
Se împarte compoziţia în două.
Brânza se mixează cu zahărul, ouăle şi esenţele, apoi se adaugă grişul şi se amestecă bine.
Se încorporează apoi uşor zmeura şi cubuleţele de caise.
Jumătate din aluat se toarnă în tavă, se dă la cuptorul preîncălzit la 180 grade şi se coace 10 minute (încălzire sus/jos).
Se scoate apoi, se toarna compoziţia de brânză şi se nivelează frumos , după carere deasupra se toarnă cealaltă jumătate de aluat.
Se mai coace 30 de minute.
Se lasă la răcit după care se poate pudra cu zahăr vanilat şi porţiona.
Poftă bună!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii