Praz cu carne la cuptor

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Praz cu carne la cuptor

Ingrediente

  • - 500g carne tocata - de vita;
  • - 500g cartofi;
  • - 1 fir praz;
  • - 1 ceasca lapte;
  • - cascaval vechi ras;
  • - sare, piper, curry, condimente pentru carne.

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 grade C.

Se fierb cartofii, apoi se strecoara. Se feliaza prazul bine spalat si se pune pe foc in ulei incins pentru 3-5 minute, apoi se strecoara.

Se condimenteaza carnea tocata apoi se pune la prajit.

Separat, se pune la fiert laptele cu putina sare si piper. Cand acesta fierbe, se adauga cartofii, se face pireu apoi se opreste focul.

Cand carnea e bine facuta se adauga prazul, se amesteca foarte bine, apoi se stinge focul.

Se unge o tava inalta si se pune carnea cu prazul, apoi se acopera cu pireul de cartofi. Peste se presare un strat de cascaval ras. Se pune la cuptor pentru 35 minute, neacoperit.

Sugestii:

- daca se doreste cascaval crocant deasupra, cand se opreste cuptorul se pune in microunde, optiunea grill pentru 5 minute (tava neacoperita).

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mancare de stevie

Mancare de stevie

Reteta de mancare de stevie. Mancare de stevie reteta simpla si delicioasa. Cum se face mancarea de stevie. Retete cu stevie.

Mancare de stevie
Salata de cartofi cu smantana

Salata de cartofi cu smantana

Reteta de salata de cartofi cu smantana. Salata de cartofi cu smantana si usturoi reteta simpla. Retete de salata de cartofi....

Salata de cartofi cu smantana
Pasca poloneza

Pasca poloneza

Pasca poloneza
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor