Puiul spalat, uscat se fierbe in apa cu zarzavatul si se lasa in supa pana se raceste.Apoi se curata carnea de pe oase si se taie cubulete.
Separat se prepara sosul din smantana,hrean, mustar, sare,condimente,zeama de lamaie(dupa gust) si o lingurita rasa cu zahar,dupa care se amesteca cu carnea.
Se aseaza frumos in salatiera pe un pat de salata verde sau individual in cupe de inghetata sau cupe de sampanie.Se presara patrunjel verde foarte fin tocat sau galbenusurile de ou date prin razatoare direct peste salata.Se mai orneaza cu masline ,ardei,gogosari si castraveti proaspeti sau acri.
Se serveste rece.
Pofta buna!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii