autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui cu tomate -duo

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 30 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 30 august 2009

Ingrediente
4 pulpe, 100 g kaizer, 4 catei usturoi, rozmarin, 4 foi dafin( optional), 500 g rosioare, 50 g masline, 2 rosii mari, piper, sare, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza.Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate.
Pulpele cu kaizerul se pun intr-o tigaie wok cu foarte putin ulei si se calesc 10 minute.Adaugam apoi usturoiul, rozmarinul, foile de dafin si rosioarele si mai lasam sa se caleasca 15 minute. Daca rosioarele nu lasa destul de mult lichid , adaugam 1/2 pahar supa de carne.Lasam sa se caleasca acoperit apoi se pun pulpele intr-un vas termorezistent uns cu unt, impreuna cu kaizerul si rosioarele. Deasupra punem rosiile taiate felii mai groase si se poate rade si putin cascaval.
Se lasa la cuptorul dinainte incalzit 15-30 de minute pina scade sosul sau se poate pune intr-o punga Knorr.
La servit se orneaza cu masline negre , rosioare si patrunjel verde.
Se poate servi cu orez sau piure de cartofi.

Reteta o am din Elvetia de la prietena mea Cristina, careia ii multumesc frumos !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu tomate -duo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Ca bine mai arata produsul final...Felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Mmmmmm ce bunatate!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 100 g kaizer
  • 4 catei usturoi
  • rozmarin
  • 4 foi dafin( optional)
  • 500 g rosioare
  • 50 g masline
  • 2 rosii mari
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

71 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

234 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

29 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Ca bine mai arata produsul final...Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

7 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Chicken liver with onion