autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui cu tomate -duo

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 30 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 30 august 2009

Ingrediente
4 pulpe, 100 g kaizer, 4 catei usturoi, rozmarin, 4 foi dafin( optional), 500 g rosioare, 50 g masline, 2 rosii mari, piper, sare, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza.Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate.
Pulpele cu kaizerul se pun intr-o tigaie wok cu foarte putin ulei si se calesc 10 minute.Adaugam apoi usturoiul, rozmarinul, foile de dafin si rosioarele si mai lasam sa se caleasca 15 minute. Daca rosioarele nu lasa destul de mult lichid , adaugam 1/2 pahar supa de carne.Lasam sa se caleasca acoperit apoi se pun pulpele intr-un vas termorezistent uns cu unt, impreuna cu kaizerul si rosioarele. Deasupra punem rosiile taiate felii mai groase si se poate rade si putin cascaval.
Se lasa la cuptorul dinainte incalzit 15-30 de minute pina scade sosul sau se poate pune intr-o punga Knorr.
La servit se orneaza cu masline negre , rosioare si patrunjel verde.
Se poate servi cu orez sau piure de cartofi.

Reteta o am din Elvetia de la prietena mea Cristina, careia ii multumesc frumos !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu tomate -duo" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chiftelute in sos de rosii

Chiftelute in sos de rosii

Carnea tocata o amestecam cu oul,parmezanul razuit,pesmetul,patrunjelul,sare si piper.Amestecam ingredientele

14 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui a la Nicoise - Poulet Nicoise

Pui a la Nicoise - Poulet Nicoise

Taiati puiul in portii. Scoateti pielea daca vreti sa nu fie prea grasa mincarea. Taiati ceapa si

4 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Ca bine mai arata produsul final...Felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Mmmmmm ce bunatate!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 100 g kaizer
  • 4 catei usturoi
  • rozmarin
  • 4 foi dafin( optional)
  • 500 g rosioare
  • 50 g masline
  • 2 rosii mari
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

222 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

mirey (Chef de cuisine)

Ca bine mai arata produsul final...Felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui cu smantana Pulpe de pui cu smantana

Se pun pulpele la fiert si se curata foarte bine zeama de spuma. Se dezoseaza carnea si se taie cubulete. Se pune untul intr-un vas

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita Sarmalute in foi de vita

Se spală frunzele de viță de vie și le punem în apă clocotită, având grijă să nu se dizolve. Scoateți-le cu o

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Chiftelute pe cartofi-traditionale turcesti