autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui cu tomate -duo

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 30 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 30 august 2009

Ingrediente
4 pulpe, 100 g kaizer, 4 catei usturoi, rozmarin, 4 foi dafin( optional), 500 g rosioare, 50 g masline, 2 rosii mari, piper, sare, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza.Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate.
Pulpele cu kaizerul se pun intr-o tigaie wok cu foarte putin ulei si se calesc 10 minute.Adaugam apoi usturoiul, rozmarinul, foile de dafin si rosioarele si mai lasam sa se caleasca 15 minute. Daca rosioarele nu lasa destul de mult lichid , adaugam 1/2 pahar supa de carne.Lasam sa se caleasca acoperit apoi se pun pulpele intr-un vas termorezistent uns cu unt, impreuna cu kaizerul si rosioarele. Deasupra punem rosiile taiate felii mai groase si se poate rade si putin cascaval.
Se lasa la cuptorul dinainte incalzit 15-30 de minute pina scade sosul sau se poate pune intr-o punga Knorr.
La servit se orneaza cu masline negre , rosioare si patrunjel verde.
Se poate servi cu orez sau piure de cartofi.

Reteta o am din Elvetia de la prietena mea Cristina, careia ii multumesc frumos !!!
Pulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza.Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate.
Pulpele cu k
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu tomate -duo" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Fripturi
Pulpe cu acordeoane

Pulpe cu acordeoane

Din ulei , vin ,sare, piper, boia si cimbru se face un bait. Pulpele spalate si curatate se cresteaza

9 voturi    14 comentarii
1h 10 min
Fripturi
Cotlete de berbecut

Cotlete de berbecut

Se spala bine coastele si se curata legumele.Apoi cu ajutorul unui cutit inpingem carnea din varful

3 voturi    4 comentarii
1h 35 min
Fripturi

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Ca bine mai arata produsul final...Felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Mmmmmm ce bunatate!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 100 g kaizer
  • 4 catei usturoi
  • rozmarin
  • 4 foi dafin( optional)
  • 500 g rosioare
  • 50 g masline
  • 2 rosii mari
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Chec tigrat

Chec tigrat

Albusurile, impreuna cu un praf de sare, le mixam bine de tot, pina obtinem o spuma tare. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Pulpa de miel in vin alb cu salvie si cartofi calugaresti

Pulpa de miel in vin alb cu salvie si cartofi calugaresti

Amestecam intr-un bol sare, piper, boia, ulei si cateii de usturoi dati prin presa, cu o pensula

1 vot    0 comentarii
2h 20 min
Retete de Pasti
Ciorba de miel mocaneasca

Ciorba de miel mocaneasca

Carnea bine spalata si portionata, se pune la fiert, in apa rece, cu o lingurita rasa de sare. Lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti

mirey (Chef de cuisine)

Ca bine mai arata produsul final...Felicitari!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare cu pipote de pui Mancare cu pipote de pui

Se pune intr-un vas cu fundul dublu sau un tuci, uleiul sa se incinga, apoi pipotele curatate si spalate; dupa ce s-a evaporat apa,

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele trebuie spalate, uscate, condimentate cu sare, piper si toate ierburile aromate; cine are astfel de ierburi proaspete, poate

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne