autor:

Sidy

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Pui cu tomate -duo

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Elvetia


    Reteta postata pe: 30 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Elvetia


Reteta postata pe: 30 august 2009

Ingrediente
4 pulpe, 100 g kaizer, 4 catei usturoi, rozmarin, 4 foi dafin( optional), 500 g rosioare, 50 g masline, 2 rosii mari, piper, sare, patrunjel verde

Dificultate: Medie Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Pulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza.Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate.


Pulpele cu kaizerul se pun intr-o tigaie wok cu foarte putin ulei si se calesc 10 minute.Adaugam apoi usturoiul, rozmarinul, foile de dafin si rosioarele si mai lasam sa se caleasca 15 minute. Daca rosioarele nu lasa destul de mult lichid , adaugam 1/2 pahar supa de carne.Lasam sa se caleasca acoperit apoi se pun pulpele intr-un vas termorezistent uns cu unt, impreuna cu kaizerul si rosioarele. Deasupra punem rosiile taiate felii mai groase si se poate rade si putin cascaval.


Se lasa la cuptorul dinainte incalzit 15-30 de minute pina scade sosul sau se poate pune intr-o punga Knorr.


La servit se orneaza cu masline negre , rosioare si patrunjel verde.


Se poate servi cu orez sau piure de cartofi.


Reteta o am din Elvetia de la prietena mea Cristina, careia ii multumesc frumos !!!
Pulpele fara pielita si taiate in doua se sareaza si se pipereaza.Kaizerul se taie bucatele mai marisoare si usturoiul pe jumatate.


Pul
Retete
Alte retete din Fripturi
Pui la cuptor cu garnitura de orez

Pui la cuptor cu garnitura de orez

Se parleste carnea de pui la flacara, se curata si se spala.Se sterge bine cu prosoape de hartie

1 vot    2 comentarii
2h
Fripturi
Miel umplut

Miel umplut

Spalam maruntaiele si le punem la fiert, in apa cu putina sare, pentru 20’. Intre timp, taiem ceapa

13 voturi    6 comentarii
3h 30 min
Fripturi

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

    Ca bine mai arata produsul final...Felicitari!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2009

    Mmmmmm ce bunatate!!!

Dificultate

Medie

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 4 pulpe
  • 100 g kaizer
  • 4 catei usturoi
  • rozmarin
  • 4 foi dafin( optional)
  • 500 g rosioare
  • 50 g masline
  • 2 rosii mari
  • piper
  • sare
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Paine Floarea Soarelui

Paine Floarea Soarelui

Aluatul il pregatim in vasul robotului, in care punem pentru inceput laptele caldut, uleiul, sarea

0 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Retete de Pasti
Gulas de strut

Gulas de strut

Curatam toate legumele, le spalam si le taiem cuburi, punindu-le pe fiecare in alt bol. Ceapa o taiem

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Mancaruri cu carne
Terina din salata de boeuf

Terina din salata de boeuf

Fierbem ouale apoi morcovii si mazarea, apoi le lasam la racit. Taiem cuburi morcovii si sunca Intr-un

41 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Aperitive

mirey (Chef de cuisine)

Ca bine mai arata produsul final...Felicitari!

Adauga reteta
Retete
din Mancaruri cu carne
Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Baby ribs de porc cu sos barbeque si varza calita

Coastele de porc se taie in doua si se pun la fiert cu morcovii, o ceapa si usturoiul curatat. Cand carnea este fiarta, se desprinde

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Fripturi
Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Rulada de carne tocata cu dulceata de ardei iute si carnati

Intr-un vas, se pune carnea tocata impreuna cu oul, pesmetul si miezul de paine inmuiat in apa calduta si stors bine. Se adauga boiaua

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne