1. Inlazeste cuptorul la 190ᵒC.Ia puiul, iar in in locul dintre piele si carnea de piept imprastie o lingura de frunze de rozmarin , iar restul e rozmarin presara-l in cavitatea puiului.Condimenteaza puiul in interior si exterior si pune-l intr-o tava de copt, apoi aseaza cate o ceapa in fiecare colt al tavii.Stropeste totul cu ulei de masline, apoi da-le la copt 30 minute.
2. Intre timp, amesteca otetul balsamic cu mierea.Dupa ce puiul a stat la cuptor 30 minute, scoate-l, stropeste-l cu amestecul de otet, apoi da-l din nou la copt pentru inca 30 minute.Dupa ce au trecut cele 30 minute, scoate puiul din tava si pune-l deoparte.Da cepele la cuptor pentru inca 20 minute.Serveste puiul stropit cu sos alaturi ceapa.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii