Se spala si se curata puiul , se trage pe sticla plina cu apa , se unge cu ulei si apoi se condimenteaza.
Se pune puiul cu sticla intr-o cratita in care s-a pus o cana cu apa si se introduce in cuptorul dinainte incins.Se tine acolo pina face o crusta maronie deasupra.
Se serveste cu cartofi si mujdei de usturoi.
Puiul poate fi pus si intr-o punga Knorr daca doriti.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii