Faci un sos din mustar, condimente, ulei de masline,prin care treci pulpele.Le rumenesti in ulei incins pe ambele parti. Asezi peste pulpe ceapa taiata juliene si usturoiul feliute, adaugi vinul si o ceasca de apa. Lasi sa scada sosul.Scoti pulpele, strecori sosul ramas, la care adaugi faina si celelalte igrediente pentru sosul alb.Servesti pulpele cu sosul alb, cu mamaliga si castraveti murati
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii