autor:

maria mihalache

» » Fripturi

Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 iunie 2010

Ingrediente
.4 pulpe de pui, .3-4 catei de usturoi, .1 fir usturoi verde, .sucul de la o lamaie, .cimbru, .boia dulce/iute(dupa preferinta), .ulei de masline, .sare,piper

Dificultate: Medie Timp: 2h 15 min

7 voturi

Mod de preparare

Se spala, se lasa la scurs pulpele, se cresteaza.Separat se face urmatorul amestec:sucul de la o lamaie,uleiul de masline,cimbrul,boiaua, usturoiul pisat,sare ,piper.Pulpele se lasa in acest sos la rece circa 1 ora dupa care se impaneaza cu usturoi verde ,se aseaza intr-o tava si se rastoarna peste ele sosul .Daca este nevoie se mai poate adauga si putina apa.Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca bine.

Se servesc alaturi de o garnitura si o salata.Eu am folosit drept garnitura orez salbatic.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cocos la cuptor

Cocos la cuptor

Se amesteca mujdeiul, zeama de lamaie si de portocala, menta verde, boabele de coriandru sau de ienibahar,

2 voturi    4 comentarii
30 min
Fripturi
Antricot de manzat cu sos gorgonzola

Antricot de manzat cu sos gorgonzola

Antricoatele se taie mai gros si se fac la gratar,sau la tigaie in putin unt. Separat se face sosul:se

2 voturi    5 comentarii
30 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    zvi (Bucatar sef):

    aici nu xista cimbru{israel}.ce se pote uas in schimb ? multumesc !

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Madalinutza Mada , 10 decembrie 2013

    Cook

  • cory

    cory (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2010

    cred ca e bun orice orez pana la urma........dar arata minunat. deja e salvata reteta.bravooooooo maria.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2010

    Nu am pregatit asa ceva dar cred ca este o bunatate !

    • Fara foto

      maria mihalache , 17 iunie 2010

      Asa este Lenutica.Pup!

    • Fara foto

      maria mihalache , 17 iunie 2010

      Ramona, sincera sa fiu eu nu ma prea dau in vant dupa orezul salbatic.Pup!

    • Fara foto

      maria mihalache , 17 iunie 2010

      Multumesc,Alina!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010

      Bune de tot Medi!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      O bunãtate,mai ales cu garnitura de orez sãlbatic!!!

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010

      Foarte buna fripturica!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

2h 15 min

7 voturi

Ingrediente

  • .4 pulpe de pui
  • .3-4 catei de usturoi
  • .1 fir usturoi verde
  • .sucul de la o lamaie
  • .cimbru
  • .boia dulce/iute(dupa preferinta)
  • .ulei de masline
  • .sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

4 voturi    17 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

25 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

cory (Chef de cuisine)

cred ca e bun orice orez pana la urma........dar arata minunat. deja e salvata reteta.bravooooooo maria.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ficat de pasare cu varza dulce