Reteta postata pe: 15 iunie 2010
Ingrediente
.4 pulpe de pui, .3-4 catei de usturoi, .1 fir usturoi verde, .sucul de la o lamaie, .cimbru, .boia dulce/iute(dupa preferinta), .ulei de masline, .sare,piper
Dificultate: Medie | Timp: 2h 15 min
Mod de preparare
Se spala, se lasa la scurs pulpele, se cresteaza.Separat se face urmatorul amestec:sucul de la o lamaie,uleiul de masline,cimbrul,boiaua, usturoiul pisat,sare ,piper.Pulpele se lasa in acest sos la rece circa 1 ora dupa care se impaneaza cu usturoi verde ,se aseaza intr-o tava si se rastoarna peste ele sosul .Daca este nevoie se mai poate adauga si putina apa.Se da la cuptor si se lasa sa se rumeneasca bine.
Se servesc alaturi de o garnitura si o salata.Eu am folosit drept garnitura orez salbatic.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui la cuptor in sos de usturoi si lamaie" nu uita sa-i faci un
review
Intr-o oala sub prsiune punem uleiul de masline la incins si condimentele. Adaugam piptul splat
Carnea o condimentam ,cu cimbru ,sare, piper si 3 catei de usturoi tocati marunt si bagam la frigider
9 voturi
6 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
maria mihalache , 17 iunie 2010
Asa este Lenutica.Pup!
maria mihalache , 17 iunie 2010
Ramona, sincera sa fiu eu nu ma prea dau in vant dupa orezul salbatic.Pup!
maria mihalache , 17 iunie 2010
Multumesc,Alina!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 iunie 2010
Bune de tot Medi!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010
O bunãtate,mai ales cu garnitura de orez sãlbatic!!!
ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 15 iunie 2010
Foarte buna fripturica!