Se spala bine pulpele si se pun la scurs intr-un servet de bucatarie.Pulpele uscate bine se condimenteaza cu sare,pier si pe pelita deasupra se ung cu putina miere.Se ia o tava ,sa fie smaltuita pt. a nu rugini de la sare,pe fundul tavii se pune un strat de sare mare de bucatarie,gros de doua degete,peste care se aseaza pulpele codimentate.In cuptorul preincalzit se pune tava,se lasa 30 minute,se mai verifica din cand in cand,la foc moderat.Se servesc cu pireu de cartofi,sau cartofi prajiti ,depinde de preferinta fiecaruia.
Pulpele desi sunt prajite pe sare nu i-au deloc sarea,sunt mai sanatoase asa pt. ca nu sunt prajite in grasime,se coc in sucul lor.
Pofta buna.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii