Pentru blat: se bat ouale cu zaharul spuma apoi se amesteca cu restul ingredientelor si se da la cuptor la 180 grade pentru aprox 20 minute. Tava 35*25 cm.
Pentru crema: gelatina se hidrateaza in apa rece.
Se bate frisca neindulcita la mixer pana devine tare.
Separat se amesteca mascarponele cu laptele de cocos si laptele de vaca ( 3.5% grasime), apoi cu laptele condensat si gelatina hidratata si incalzita.
Frisca batuta se combina usor in amestecul obtinut si se pune totul in tava peste blatul racit si se da la frigider pentru 6 ore, in acest timp se pot macina foile de napolitanta pentru a le presara deasupra continutului ( dupa 1-2h de stat la frigider se pot presara). Dupa 6 ore se poate servi.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii