Descopera reteta perfecta pentru rosii cu usturoi si busuioc la borcan. O conserva naturala si gustoasa, ideala pentru a savura gustul verii pe tot parcursul anului. Simplu de preparat, fara conservanti si plina de arome autentice!
Reteta de rosii la borcan pentru iarna o fac de ani de zile in acest mod simplu, rapid, fara conservanti. Le folosesc cel mai des la sosuri pentru paste, dar si la prepararea diverselor mancaruri cu carne sau legume, fripturi, supe creme.
Intai de toate am sterilizat corespunzator borcanele si capacele. Am spalat rosiile, busuiocul si am curatat usturoiul.
Am umplut borcanele cu felii mari de rosii, alternate cu 1-2 catei de usturoi si frunze de busuioc.
*Daca nu va place busuiocul, il puteti inlocui cu frunze de telina sau patrunjel.
Am presat usor rosiile in borcan fara a le strivi si am infiletat capacul.
Am asezat borcanele intr-o oala, pe fundul careia am asezat un prosop de bucatarie si am umplut cu apa pana sub nivelul capacelor. Am pus un capac si am fiert 25 de minute la foc mic.
Apoi le-am lasat sa se raceasca in oala, le-am etichetat si la camara cu ele!
Incearca si reteta de rosii in suc propriu, rosii felii cu ardei la borcan sau suc de rosii. Spor la treaba!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii