Rosiile spalate,taiate in doua,se scoate miezul,se toaca,se pune intr-un vas si se amesteca cu tonul scurs si maruntit,usturoiul pisat,pastele fierte si scurse,jumatate din cascavalul ras,sare,piper se amesteca si se umplu jumatatile de rosii;deasupra cate o bucatica de unt,cascaval si pesmet;
pentru a doua umplutura,pieptul de pui taiat cubulete mici,se calesc in ulei,se adauga jumatate de punga de legume iar dupa ce s-a evaporat sucul din legume,se umplu rosiile,deasupra cate o bucatica de unt si un patratel de cascaval;rosiile se pun in tava pe hartie de copt si se dau la cuptor 10-15min;se servesc calde,dar sunt bune si reci.
Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Salata cu paste, piept de pui si porumbRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii