Rulada aperitiv Kaprice

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Rulada aperitiv Kaprice

Ingrediente

  • Coca:
  • 8 linguri faina
  • 6 oua
  • 3 linguri ulei
  • un praf de copt
  • 3 linguri smantana
  • o lingurita de sare si o lingura de vegeta
  • Umplutura:
  • 200 g telemea
  • 8 felii de salam de sunca
  • un borcan de ciuperci conservate
  • 100 gr cascaval
  • 3 cepe verzi
  • 2 ardei (unul verde si unul rosu)
  • un ardei rosu si frunze de patrunjel pentru decor
  • sare, piper, patrunjel si marar

Mod de preparare

Se face un blat de tort din ingredientele prezentate la coca:

se bat spuma cele sase albusuri, se adauga pe rind cele 6 galbenusuri, apoi 3 linguri de ulei, o lingurita de sare, 8 linguri de faina, praful de copt, si 3 linguri de smantana.

Peste aceasta compozitie se adauga umplutura:

telemeaua si cascavalul se rad, ciupercile se taie felii mari, ceapa se taie rondele, iar salamul de sunca si cei 2 ardei se taie cubulete.

Se amesteca usor toate, se mai adauga sare, piper, verdeata tocata.

Se ung 2 tavi de chec cu ulei si se presara cu faina, si se toarna compozitia in ele.

Se orneaza cu felii de ardei si patrunjel.

Se coace in cupor la foc tare 30 min, apoi la foc mic inca 25 min.

Pofta Buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise