Rulada cu biscuiti si banana

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Rulada cu biscuiti si banana

Ingrediente

  • 400 g biscuiti simpli
  • 150g margarina
  • 150ml lapte
  • 2 linguri de cacao
  • 200g zahar
  • 3-4 linguri de lichior de visine ,cirese amare
  • o esenta de rom sau 2
  • pentru crema alba:
  • 500ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • 6 linguri de gris
  • 150g margarina
  • 150 g nuca de cocos
  • 2 banane

Mod de preparare

Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam,cacaoa si margarina cubulete

mestecam pana se topeste si punem sfaramam biscuiti cu sucitoru si turnam peste ei compozitia calduta ,adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom

Crema alba :

Se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a dat in clocot se pune grisul mestecam bine si cand a inceput sa se ingroasa il luam dupa foc ,adaugam margarina cubulete si la sfarsit nuca de cocos.

Se pune pe o folie crema de gris cu nuca de cocos ,se intinde ca o foaie ,se adauga crema din biscuiti ,se intinde la fel ca si crema din gris dupa care punem banana intreaga ,se ruleaza usor ca un salam.

Din aceasta compozitie ies cam doua rulade de 30 cm.

Daca doriti puteti sa le ornati cu fulgi de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise