Untul se topeste, se adauga spanacul (oparit si tocat sau congelat din magazin). Adaugam laptele si faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se da la o parte de pe foc si se lasa sa se raceasca. Adaugam apoi galbenusurile si albusurile batute spuma si la urma praful de copt,sare si piper.
Compozitia se intinde uniform in tava pe hartie de copt si se coace 25 min.
Crema de branza:
Branza rocotta se amesteca cu branza telemea si cascavalul ras. Ardeiul taiat cubulete se adauga in compozitie, se pune sare dupa gust si verdeata.
Se rastoarna foaia coapta pe o alta hartie de copt, se scoate hartia pe care s-a copt , se intinde crema de branza in strat uniform si se ruleaza strans. Se lasa la frigider cateva ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii