Se pune spanacul la desghetat, se lasa la scurs si apoi se pune intr-un vas si se amesteca cu putin ulei. Separat se amesteca branza cu ouale (5). Aceasta compozitie se amesteca cu spanacul, se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se omogenizeaza bine. Se adauga faina si se amesteca. Compozitia rezultata se toarna intr-un vas tapetat cu ulei si faina. Deasupra se bat 2 oua si se da la cuptor pana cand se rumeneste. Se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca, se scoate din forma si se taie bucati potrivite. Se serveste rece.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii