Salam de biscuiţi reţetă de ruladă
Salam de biscuiţi reţetă de ruladă
Biscuitii se macina.
Se pune la fiert apa cu zaharul, cu cafeaua lichida,cu cacaua;cind fierbe si zaharul e topit se ia de pe foc;se pune esenta de rom dups gust.Se lasa sa se raceasca putin;se pune,apoi,peste biscuitii macinati,putin cite putin,pina se obtine un aluat consistent.
Se face crema:untul si nuca de cocos se freaca,spuma.
Aluatul(de buscuiti) se imparte in 2;la fel si crema.
Impartim in 2,deoarece, facem 2 rulade.
Pe o foaie de folie intindem,cu mina, 1/2 din aluatul de biscuiti;trebuie sa fie de cca 0,5 cm,grosime si marime de cca 25/30 cm.Peste aluatul,astfel intins,punem 1/2 din cantitatea de crema.Rulam.
Se face al 2-lea rol.Cind sint gata,se ruleaza in folie,se pun, peste noapte la frigider sau congelator.
Se serveste,taiat felii;rulada asta e f.buna linga cafea.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii