Rulada de pui cu omleta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Rulada de pui cu omleta

Ingrediente

  • 2 jumatati piept de pui fara os
  • 4 oua
  • 1 ceapa verde
  • 2 felii mozzarella
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita rasa rozmarin
  • 3 linguri suc de rosii

Mod de preparare

Intai pregatim doua omlete.

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele.

Batem spuma doua oua, cu un praf de sare si piper.

Adaugam jumatate din ceapa verde, amestecam.

Ungem o tigaie mica cu ulei, o incingem, punem amestecul de oua.

Rumenim omleta, apoi o intoarcem usor cu o paleta sa nu se rupa, o rumenim si pe cealalta parte. La fel procedam si cu cealalta.

Jumatatile de pui le spalam, le stergem cu un servetel.

Le batem cu un ciocan de snitele, presaram sare, piper, boia dulce pe toate partile.

Punem pe fiecare bucata cate o omleta.

Taiem bucati mai lungi mozzarella, asezam deasupra.

Rulam strans fiecare rulada, prindem cu scobitori in caz de ce stau bine prinse.

Incingem uleiul intr-o tigaie, punem ruladele, presaram rozmarin, le rumenim pe toate partile, focul sa fie portivit.

Sucul de rosii il amestecam cu o canita de apa, il punem in tigaie.

Lasam sa scada la foc potrivit sosul, timp in care tot invartim ruladele, ajutandu-ne de un cleste de bucatarie.

Cand sunt gata, le scoatem pe un platou.

Le portionam si servim. Sa aveti pofta!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise