Pestele spalat,dezosat, sters in prosop de fartie, se portioneaza in doua, se ruleaza dupa ce a fost condimentat dupa placere.
Ceapa condimentata, stropita cu ulei si zeama de lamaie, se caleste 3-4 minute pe flacara, cat isi schimba culoarea, fara sa se caleasca.
Asezam un strat de ceapa intr-un vas de yena uns cu ulei, peste care se asaza pestele,se acopera cu restul de ceapa, se da la cuptorul incins pentru 15-20 minute.
Scoatem mancarica pe un platou cat e calda. Se serveste atat rece cat si calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii