Se zdrobesc biscuiti, se adauga nuca, stafidele, ciocolata, bucatelele de rahat.
Se pune la fiert apa cu zaharul, se amesteca laptele + cacaoa, se adauga si ele in sirop, se lasa sa dea un clocot, se pune si untul, cind este temperat se toarna peste amestecul de biscuiti, se adauga aromele.
Se pune intr-o punga, se ruleaza dind forma de salam, se lasa la rece 3-4 ore.
Se taie felii si se pudreaza cu cacao ori cu fulgi de cocos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii