Radacinoasele se curata de coaja, se spala si se pun la fiert.
Mazarea(daca este cruda) se pune la fiert. Eu am avut la borcan cu morcovi.
Castravetii murati se taie cubulete.
Cat timp legumele fierb, preparam maioneza(1 galbenus, 1 lingura mustar,sare, ulei, zeama de lamaie).
Dupa ce legumele au fiert, le scoatem din apa si le lasam 5 minute la racorit.
Toate legumele se taie cubulete mici.
Peste legume se pune mazarea, sarea si maioneza(din maioneza lasam 2 lg pt decor). Se amesteca si se da la frigider.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii