Se fierb cartofii in coaja 20 de minute, se racesc si se decojesc. Se fierb si ouale 5 minute. Intr-un castron suficient de mare pregatim salata noastra: taiem cartofii cubulete, ceapa fideluta, punem si tonul, apoi taiem castravetii rondele si ardeiul fideluta, adaugam si ouale taiate cubulete, maslinele si fileurile de peste sarat. Apoi adaugam 1 lingura de otet, 3-4 de ulei, sare, piper si putina maioneza (depinde de gust) si amestecam totul. Bagam la frigider pentru cel putin o ora.
Dupa o ora salata noastra e buna de mancat. Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii