Conopida se spala bine si se desface in buchetele mai mici.
Se caleste conopida pana ia o culoare aurie si se aseaza pe hartie absorbanta de bucatarie.
Intr-un castron se pune pasta de susan cu sarea si piperul si se amesteca adaugand treptat zeama de lamaie.
Se subtiaza cu iaurt si se adauga usturoiul trecut printr-o presa de usturoi.
Se amesteca bine si se toarna peste conopida.
Se amesteca foarte fin cu o furculita sa nu se zdrobeasca buchetele de conopida.
Se serveste cu lipie araba.
Pofta buna !
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii