Se spala creierul bine. Intr-o cratita se pun 2 pahare apa, se pune patrunjelul intreg, piper, sare, zeama de lamie, un pic de ulei 2 linguri, se acopera si se lasa sa fiarba 10 min. Se fierbe repede, se lasa sa se raceasca in aceeasi apa, dupa aceea se scoate, se pune pe un paltou care este suprafata acoperita cu salata verde, se pun creierii, se pun maslinele ornament, se mai stropeste cu un pic de ulei.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii