Se fierbe orezul in apa clocotita cu sare pina se inmoaie si se lasa sa scada bine apa. Se amesteca cu maioneza preparata. Aceasta se imparte in trei cantitati egale; o parte se amesteca cu maslinele tocate marunt, alta parte se amesteca cu boia de ardei sau cu bulion pina devine roz. Se formeaza pe un platou, preferabil dreptunghiular, un patrat nivelat din amestecul galben, urmat de un alt patrat roz, apoi ultimul patrat negru. Se garnisete cu gogosari.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii