Se fierb pastele in apa cu un strop de sare, conform instructiunilor de pe ambalaj,apoi se scurg de apa ,se trec printr-un jet de apa rece si se lasa la scurs.Porumbul din conserva se scurge ,se spala cu apa rece si se lasa si el la scurs intr-o strecuratoare.Carotele se fierb in apa , dupa care se scot pe o farfurie cu ajutorul unei palete.
Taiem patrunjelul marunt.
Amestecam pastele cu porumbul, carotele ,patrunjelul.Adaugam ulei si otet dupa gust, la fel si sarea si piperul.Amestecam bine.
O salata minunata pentru orice anotimp dar si o mancare usoara de post.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii