Reteta postata pe: 01 iunie 2009
Ingrediente
2 sfecle lungi, potrivit de subtiri, 2-3 linguri ulei, 2-3 linguri otet de vin, sare, piper, 1 lingurita zahar, 2 cepe, 1 foaie dafin, 1 catel de usturoi
Dificultate: Redusa | Timp: 30 min
Mod de preparare
Una din sfecle se rade cruda, iar cealalta se fierbe cu o foaie de dafin. Cand s-a muiat se taie felii potrivit de subtiri, se marineaza in otet diluat cu putina zeama in care a fiert sfecla, ulei, sare, piper, zahar tos, usturoi pisat si ceapa taiata. Se lasa 1-2 zile sa se marineze; se scot apoi cepele, foaia de dafin si usturoiul si se serveste langa alte legume preparate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de sfecla" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Taiem sfecla felii. si o punem intr-un castron. Adaugam 2 linguri ulei de masline, otetul balsamic,
4 voturi
0 comentarii
40 min
Se face un sos marinat: mustar, zeama de lamaie, miere, ulei sare si piper dupa gust.
Cotletele
1 vot
0 comentarii
1h 50 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate