Ingrediente
Spanac (baby spinach) - 200g, Branza de capra - 100g, Capsune - 50g, Ceapa rosie - 1 jumatate, Seminte de pin - 2 lingurite, Dressing de zmeura:, Otet balsamic de zmeura - 1 lingurita, Ulei de masline - 1 lingurita, Sare
Dificultate: Redusa | Timp: 5 min
3 voturi
Mod de preparare
2. Incingeti o tigaie foarte bine apoi rumeniti semintele de pin, pana devin aurii. Nu le lasati foarte mult pentru a nu se arde. Amestecati toate ingredientele.
3. Aveti doua optiuni in a prepara dressing-ul: fie amestecati ingredientele mentionate de mine, fie, daca timpul va permite, incercati aceasta reteta: amestecati 10 zmeurici cu un sfert de cana de otet alb, un sfert de cana de sirop de artar, o lingura de mustar Dijon, 1 lingura tarhon uscat, un sfert lingurita de sare si un sfert de cana de ulei de masline. Dati ingredientele prin blender si adaugati in salata.