Se scurge tonul de apa sau ulei deoparte intr-o sita.
Se scurge tonul de apa sau ulei deoparte intr-o sita.
Porumbul se fierbe 1-2 minute cu sare si se strecoara.
Castraveciorii se taie cuburi marunte.
Sosul-se pun ingredientele intr-un borcan potrivit si se bat impreuna cateva minute.
Se amesteca bine ingredientele salatei si se toarna sosul si se lasa cam o ora la macerat, dupa care se poate servi. Este bun dupa cateva ore la rece -merge bine pe foi de salata cu paine proaspata, chiar integrala.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii