autor:

Lia Maria

» » Mancaruri cu peste

Salata festiva de peste

Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 ianuarie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lia Maria (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 ianuarie 2012

Ingrediente
200g creveti pane, congelati, 1 conserva ton bucati in ulei, 150g boabe de porumb din conserva, 1 gogosar mare murat, 2-3 castraveciori acri, 2 fire ceapa verde, Sare, Piper, Pt décor:, Cips-uri sarate, Icre rosii

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare

Prajim crevetii in ulei fierbinte,3-4 minute, apoi ii lasam la racit si scurs pe un servet absorbant. Tocam ceapa, castravetii si gogosarul, cubulete si le punem intr-un bol. Desfacem tonul si golim continutul, cu tot cu ulei peste legume. Adaugam porumbul, spalat si scurs in prealabil. Amestecam, asezonam si trecem compozitia pe platou. Deasupra aranjam crevetii.
Cu un cutit, intindem cateva icre pe cips-uri si le aranjam de jur imprejurul salatei de pe platou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata festiva de peste" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PASTRAV LA CUPTOR

PASTRAV LA CUPTOR

Pestele se curata si se spala bine,se da cu sare si piper si se aseaza in tava unsa cu putin ulei.Se

12 voturi    8 comentarii
35 min
Mancaruri cu peste
Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Peste Merlucius cu pesmet la tigaie

Eu am folosit peste inghetat si am ales varianta sa-l tin in lapte rece 1 ora. Curatam pestele,

1 vot    0 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    Pupici Mihaela mea draga !

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    divainbucatarie, multumesc mult de tot ! pupici

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

    Alexanca, multumesc pentru aprecieri ! pupici

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

      O delicatesa prezentata de 5*****

    • www.divainbucatarie.ro

      www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 31 ianuarie 2012

      Foaret frumos prezentata!

    • Geanina

      Geanina (Chef de cuisine) , 30 ianuarie 2012

      Nici la restaurant nu am vazut asa prezentare!!!!!Arata super!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 200g creveti pane
  • congelati
  • 1 conserva ton bucati in ulei
  • 150g boabe de porumb din conserva
  • 1 gogosar mare murat
  • 2-3 castraveciori acri
  • 2 fire ceapa verde
  • Sare
  • Piper
  • Pt décor:
  • Cips-uri sarate
  • Icre rosii

Raporteaza reteta

Retete
de Lia Maria
Cartofi cu costita la cuptor

Cartofi cu costita la cuptor

Cartofii se spala si se pun la fiert, in apa cu sare, intregi. Se fierb si ouale si se taie rondele.

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Paste cu slaninuta

Paste cu slaninuta

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Cand sunt fierte se dau sub un jet de apa rece, se strecoara

4 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Gem de Caise Delicios

Gem de Caise Delicios

Caisele spalate si fara samburi, se dau prin masina de carne si se pun intr-o cratita mare. Separat

12 voturi    7 comentarii
3h
Conserve si muraturi

Lia Maria (Chef de cuisine)

Pupici Mihaela mea draga !

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu rosii si vin alb